Etusivu
   
Etsitkö

Akne ja ruokavalio - insuliini, insuliiniresistenssiä ja hormonit

Etsitkö

Ruokavalio, mutta ei suoraa syy akne, ei ole epäsuora vaikutus akne. Siksi niin monet "akne parannuskeinoja suosittelevat ruokavalion muutosten yhteydessä kaikkea, mitä he vaativat.

Koska ruokavalio on välillinen vaikutus akne, yksilöt saavat vaihtelevia tuloksia vaihdettaessa mitä he syövät. Tämä johtuu siitä, että kaikki aineenvaihdunta elintarvikkeita eri tavalla. Jotkut ihmiset saattavat olla herkempiä tiettyjen elintarvikkeiden, joten nämä elintarvikkeet on suurempi vaikutus aknen kuin toiset, joilla ei ole näitä metabolinen kysymyksiä.

Akne ja ruokavalio - insuliini, insuliiniresistenssiä ja hormonit Esimerkiksi, ihon, joilla on taipumusta akne on osoitettu olevan insuliinia. Insuliini on hormoni, joka säätelee hiilihydraattiaineenvaihduntaan, sekä pelaa rooli proteiinien aineenvaihduntaa ja rasva-aineenvaihduntaa. Insuliini säätelee miten meidän solut käyttävät käytettävissä energiaa verenkiertoon - niin insuliini tekee maksa ja rasvasolut (rasvakudos) ryhtyä joihinkin glukoosia verenkiertoon ja varastoi rasvaa.

Ihmiset, joilla on insuliiniresistenssi eivät reagoi normaali määrä insuliinia vapautuu elimistöön. Koska sääntely veren glukoosipitoisuus (josta insuliini viime kädessä on vastuussa) on niin tärkeä, haima alkaa tuottaa lisää insuliinia, kun maksa ja rasvasolut eivät reagoi. Veren glukoosipitoisuus voi rakentaa, jos laitos ei edelleenkään vastaa.

Korkea insuliini voi aiheuttaa korkeaa verenpainetta, nesteen kertymistä ja voi johtaa tyypin 2 diabetes.

Siten niille, joilla on insuliiniresistenssi, huonolaatuisia hiilihydraatteja, kuten vaaleaa leipää, sokeri ja sokeripitoiset ruoat voivat olla ongelma. Tämäntyyppiset hiilihydraatteja pilkotaan nopeasti ja syöttää verenkiertoon nopeasti. Yleensä insuliinin johtaisi kehon poistamalla kyseisiä liiallisia verensokerin soluihin. Mutta insuliiniresistenssin, ne roikkua enää veressä, ja jolloin elin on korkea insuliinin veressä.

Tämä on tärkeää akne kärsiville, erityisesti naisten, että liiallinen insuliini voi aiheuttaa korkeamman mies hormoneja. Nämä androgen hormonit on pitkään ollut mukana akne. Ne lisäävät öljyn tuotantoa talirauhasia, mikä johtaa tukossa huokosiin ja antaa kasvualustan akne bakteereja.

Toisessa tutkimuksessa tutkijat syytetä korkea puhdistetut hiilihydraatit (esim. leipä ja vilja) ja teini akne. Noudattamalla samankaltaista perusteet, ne viittaavat siihen, että korkea veren sokeria lisätä insuliinin ja insuliinin kaltainen kasvutekijä (IGF-1), mikä johtaa ylituotantoa mieshormoneja. Nämä mieshormoneihin sitten laukaista aknen puhkeamisen.

Ja sekä että, insuliinin kaltainen kasvutekijä (IGF-1) rohkaisee tiettyjä ihon soluja (keratinosyyttien) lisääminen. Keratinosyytit myös sekaantuneet akne.

Tietoja kirjoittajasta:
Ei tietoa tämän kirjoittaja.

Finni

Edellytykset vammaisten

E-uutiskirje

Tilaa H.H Press

Meidän viikoittainen yleishyödyllisiin sähköinen uutiskirje pitää sinut ajan tasalla siitä monenlaisia ​​terveyteen liittyvistä aiheista.

Tilaa nyt
Etusivu  >  Edellytykset vammaisten  >  Ihon olosuhteet  >  Finni  >  Akne ja ruokavalio - insuliini, insuliiniresistenssiä ja hormonit