Etusivu
   
Etsitkö

Purutupakka VS savukkeiden

Etsitkö

Tupakointi on vakava terveysriski ja joka voi olla lukemattomia kielteisiä vaikutuksia ihmisten terveyteen. Tiedämme esimerkiksi, että tupakointi lyhentää myös elinikää on parasta aikaa, mutta se voi myös aiheuttaa useita vakavia sairauksia, jotka voivat päättyä elämäämme kivulias ja vetää tapoja keuhkosyöpä, kurkun syöpä, suun syöpää, sydänkohtauksia, hengityselinten olosuhteet, aivohalvauksia ja paljon muuta. Tietenkin jokainen voisi lopettaa jos voisivat, mutta valitettava tosiasia on, että tupakointi on riippuvuutta, ja joskus se voi tehdä tuntua mahdottomalta päästä eroon.

Tämä ei tarkoita, että haluamme välttämättä käsitellä terveysvaikutuksia, vaikka, ja kuvia, jotka näkyvät edessä savukepakkausten riittää pelottaa melkein ketään alistumaan. Mitä voit tehdä?

Purutupakka VS savukkeiden Yksi ratkaisu monet ihmiset kääntyvät on kokeilla jotain erilaista. Ei tupakointia siitä, että riippuvuutta näette, vaan se on nikotiini, joka aiheuttaa dopamiinin vapautumista aivoissa ja kannustaa neurotransmissiota tuloksena "korkea", että alamme kaivata. Se vähitellen ottaa enemmän ja enemmän nikotiinia saavuttaa tämä sama korkea, kun taas meidän "perustaso" on vähentynyt, ja etene nikotiinin sitten aiheuttaa vieroitusoireita. Samalla se on tar savukkeissa, jotka aiheuttavat ongelmia keuhkoihin, ja jotka päästökaistan ovat väyliä, ja hiilidioksidia, joka vähentää hapen veressämme.

Eli toisin sanoen, jos voisit saada nikotiinia ilman savua niin voisitte lopettaa tupakointi ilman vieroitusoireita ja monia erilaisia ​​strategioita pyörivät tämä tapa auttaa vieroittaa tupakoitsijoita pois syöpä tikkuja. Esimerkiksi nikotiini purukumi tai nikotiinilaastarit tarkoituksena on tarjota kehon nikotiinin joko suun kautta tai ihon läpi. Toinen strategia, että jotkut ihmiset käyttävät itse on purutupakkaa joka sisältää nikotiinia, mutta ei liity hengittämästä mitään kulkeutuu keuhkoihin.

Tyypit purutupakka

Purutupakka menee monilla nimillä: savuton tupakka, pureskella, nuuska, nipistys, dip ja enemmän. On olemassa myös useita erilaisia ​​muotoja, tavaraa, jotka on lueteltu alla. Kiinnostavaa ei kaikkia purutupakka oikeastaan ​​liity "märehtiä".

Purutupakka

Standard Purutupakka koostuu tupakanlehtien jotka on makeutettu ja sijoitettu pusseissa. Asetat topata välillä posken ja ikenen ja sitten vain pitää se siellä tuntikausia kerrallaan. Se mehut että sylkäistä säännöllisesti, vaikka joissakin tapauksissa voi halutessaan niellä niitä.

Pistoke

Tämä purutupakkaa on pakattu tämän neliön ja sekoitetaan siirappeina makeuttamiseen tupakan ja muuta rakennetta. Sinä purra paloja kerrallaan ja taas pitää sitä suussa tuntia, kun sylkee mehut.

Kierre

Tämä on tupakan punottu ja kierretty kuin nimestä voisi päätellä. Se on myös maustaa.

Nuuska

Tämä on tupakka, joka on murskataan ja pakataan purkkeihin tai pusseihin. Tätä voidaan sitten hengittää.

Nuuska

Nuuska on tuote, joka sijoitetaan välissä ylähuuli ja kumi, joka ei tuota mitään mehuja joten sinun ei tarvitse sylkeä.

Liukeneva tupakka

Nämä tuotteet pakataan tupakkaa on karkaistu ja tuntuu kovia karkkeja. Ne liueta suussa, kun käytät niitä niin, että sinun ei tarvitse hävittää sen myöhemmin.

Onko purutupakka turvallinen vaihtoehto?

Valitettavasti kuitenkin tämä strategia on yksi, joka on tuomittu epäonnistumaan. Purutupakka on ennen kaikkea ei korvata purukumi monissa tapauksissa. Riippuvuus savukkeet näet menee syvemmälle kuin fyysinen riippuvuus tupakkaan se on myös psykologinen riippuvuus. Siitä tulee tapa, ja siitä tulee kainalosauva, että monet käytöstä nojata emotionaalisesti. Jos olet tottunut menossa ulkona kymmenen minuutin tauko ja valaistus loppua ottelussa sitten käytetään lämmön tämä luo, jotta tuntua savuke suussa yleisesti koko homma ja kulttuuriin eikä vain kemialliset potkia. Tämän seurauksena purutupakkaa jaksa leikata sitä. Tämä on myös ongelmana nikotiinipurukumi ja laastarit vaikkakin tämä on yhä kaukana tupakoinnin ja lisäksi ne eivät sisällä läheskään yhtä paljon nikotiinia.

Ja valitettavasti on enemmän vakavia ongelmia pyörii, että purutupakka on itse asiassa vielä todella huono sinulle. Voit vaihtaa purutupakan ja ajatella, että olet kovettamista itse tupakoinnin, mutta todellisuudessa olet vain korvataan yksi vaarallista ja vahingollista tapa toiselle.

Vaarat purutupakka

Hyvä uutinen on, että savuton tupakka on hieman vähemmän vaarallista kuin tupakointi, ja tämä johtuu osittain siitä ei tervaa tulee keuhkoihin. Ne ovat kuitenkin kaukana vaarattomia, ja ne voivat silti aiheuttaa monia vakavia terveysongelmia. Tässä muutamia terveysriskeistä ...

Riippuvuus

Kun aletaan puhua poltettavien tupakkatuotteiden et potkiminen teidän nikotiini tapa, ja se tarkoittaa, että pysyt koukussa. Addiction minkäänlaista ei ole hyvä asia, sillä se voi aiheuttaa vieroitusoireita, jos et voi saada korjaus, ja ne voivat joskus olla vaarallista. Samalla se voi aiheuttaa voit siirtyä takaisin savukkeisiin milloin tahansa, ja on todennäköistä, että te vain joutuvat tekemään niin.

Suurena ongelmana purutupakka on, että se todella johtaa oman ottaminen enemmän tupakkaa kuin savuke. Samaan aikaan, koska jätät pureskelutuotetta suussa tuntia kerrallaan, tämä saa sinut saada tasaista nikotiini koko päivän. Toisin sanoen elimistö tottuu saamaan enemmän nikotiinia ja saada jatkuvaa sitä. Sinun tulee enemmän addiktoitunut niin, ja jos loppuun asti siirtyä takaisin savukkeisiin sinulta tupakointia enemmän kuin koskaan. Ei hyvä tapa luopua.

Syöpä

On yli kolmekymmentä erilaista syöpää aiheuttavaa ainetta on purutupakkaa. Sinun on vähemmän todennäköisesti kokemaan keuhkosyöpään, koska nämä eivät tee sitä keuhkoihin, mutta mahdollisuudet saada sitä suussa, nielussa, poski, kumit, huulet, leuka ja leuka ovat kasvaneet aine viettää paljon kauemmin Tässä. Tämä voi olla hengenvaarallinen, tai jos sinulla on saada se pois se voi johtaa vakaviin turmelemista ja suun alueelle. Haimasyövän ja munuaissyövän myös herkemmin.

Ajaa kotiin kuinka vaarallista purutupakkaa on, kurkistaa suusi. Jos olet jo pureskella tupakkaa niin saatat nähdä, että on olemassa joitakin pieniä valkoisia vaurioita siellä. Nämä ovat "syövän", ja jos jatkat nämä vauriot voivat kasvaa ja muuttua syöväksi. Olet kirjaimellisesti paloittelun kuoleman ja turmelemista, jos jatkat.

Kolot ja hartsi tauti

Ottaa että Purutupakka suussa koko päivän päästää mehut jotka eivät ole hyväksi hampaille ja jotka sisältävät suuria määriä sokeria varsinkin jos purutupakkaa sekoitetaan siirappia tai muita makeutusaineita. Tämä puolestaan ​​merkitsee, että olet todennäköisesti vahingoittaa hampaita ja kannustaa bakteerit ja tämä puolestaan ​​voi aiheuttaa reikiintymistä ja hartsi tauti. Jos sijoitat pureskelutuotetta välillä hampaita ja ikeniä tämä muuttaa asemaa hampaita ja jotka tekevät ikeniä häipyä johtaa periodontists ja hampaiden irtoamiseen. Se myös värjää hampaita ja aiheuttaa pahanhajuinen hengitys (bakteereja on syy pahanhajuinen hengitys), joten se ei ole suuri sosiaalista elämääsi joko.

Sydämen ongelmia

Purutupakka nopeuttaa sykettä ja nostaa verenpainetta. Tämä puolestaan ​​lisää mahdollisuuksia sydänongelmia ja verisuonisairauksia. Olet herkemmin huono verenkierto johtaa hermovaurioita, raajojen kylmyys, väsymys ja enemmän, ja olet todennäköisesti kärsivät sydänkohtaus tai aivohalvaus.

Johtopäätös

Kumpikaan Purutupakka eikä tupakointi kannattaa, ja molemmat voivat johtaa vakaviin ongelmiin. Ne ovat molemmat riippuvuutta, houkuttele, syrjään vetäytyvä ja rehellisesti kallista. Vielä tärkeämpää molemmat voivat johtaa erilaisiin syöpää ja sydänsairauksia. Vaikka et saa tervaa keuhkoihin ja verenkiertoon purutupakkaa suurempia määriä nikotiinia ja pitkän aikaa aineen viettää suussa tarkoittaa sitä, että riippuvuutta ja suu syöpä on oikeastaan ​​vieläkin todennäköisempää.

Tietoja kirjoittajasta:
Ei tietoa tämän kirjoittaja.

Tupakoinnin lopettaminen

Recovery riippuvuus

E-uutiskirje

Tilaa H.H Press

Meidän viikoittainen yleishyödyllisiin sähköinen uutiskirje pitää sinut ajan tasalla siitä monenlaisia ​​terveyteen liittyvistä aiheista.

Tilaa nyt
Etusivu  >  Recovery riippuvuus  >  Tupakoinnin lopettaminen  >  Purutupakka VS savukkeiden