Etusivu
   
Etsitkö

Silmät: glaukooma oireet

Etsitkö

Onko mitään merkkejä tai oireita yksinkertaisia ​​glaukooma?

Aikaisemmissa vaiheissa, ei oireita kokeneet vaikka lievää päänsärkyä ja silmien kipu saattaa esiintyä. Usein on äkillinen selittämätön nousu määrää käsittelyssä lasit, joka välittömästi varoitetaan silmälääkäri, että kaikki ei ole hyvin.

Joskus puutteet visio huomataan. Esimerkiksi yksi potilas kommentoi, että kun hän lukee rekisterikilven sekä auton takaa, Takavalo näyttää katoavan.

Muita yhteisiä valitukset ovat: "Viime aikoina olen alkanut tarvitsevat enemmän valoa lukea kuin tein aikaisemmin" ja "En näe pimeässä kuin ennen".

Rehellisesti, jos silmänpaineen kireys tarkastetaan säännöllisesti osana jokaisen silmän tarkastella säännöllisesti vuoden välein, oireet yksinkertaiset glaukooma ovat niin epämääräisiä, että ne on helppo hukata.

Oireet myöhemmin, kun jännitys on jo noussut huomattavasti, ovat:

() Klassinen värilliset kehät noin valoja.

(B) Sumuinen visio.

Silmät: glaukooma oireet (C) Kipu ja satunnaiset rednessthe kipu on tyypillisesti temppeleissä, mutta se voi olla otsassa ja saattaa jopa säteillä taaksepäin alas niskaan.

(D) lyhyt sähkökatkoja on Visiona muutamasta sekunnista muutamaan minuuttiin.

(E) silmämuna tuntuu kovat kuin pehmeät ja joustavat.

Tässä vaiheessa, glaukooma yleensä havaitaan, koska oireet ovat ilmeisiä. Valitettavasti tällä kertaa tietty näkökyvyn menetys on lähes varmaa. Silti, jos sitä valvotaan hyvin, heikkeneminen näkemystä voidaan estää.

Miten glaukooma tarkistaa lääkäri? Mitä kokeita hän suorittaa?

(1) Intra-silmän sisäistä painetta: Tämä on tärkein testi glaukooman. Normaali paine mitataan pienempi Schiotz instrumentti on 16,5 (12,6) mm ja uudemmat aplanation on 15,4 (12,5) mm (Becker & Schaffer).

Jopa 21 mm pidetään normaalipaineessa, mutta yli 24 mm otetaan selkeä glaukooma.

(2) Visual kentät: Koska glaukooma aiheuttaa painetta ja siten lakkaa toimimasta tiettyjen hermo kuituja verkkokalvon, on tyypillinen tappiota segmenttien näön näkökentässä (lyhyen, lääkärit puhuvat "kentän menetys"). Tämä voidaan havaita tarkistamalla perifeerinen kentät (koko ulompi äärirajoille visio) ja Keski-kentät (suurentaa keskus 30 vision).

Kenttätutkimus on yksinkertainen tapa arvioida vahinkoja glaukooma ja tarkastaa, miten tehokasta hoito on valvoa glaukooma.

(3) Retina tarkastelun kautta oftalmoskoopilla: Jos haluat suoraan nähdä, kuinka paljon vahinkoa paine on tehnyt. Glaukooman, koska jatkuva altistuminen suurpaineen silmämunan keskellä näköhermon sen tullessa ulos silmämunan (nähdään pyöreä alue ja siis kutsutaan optista levy) on taipumus kehittää ontto tai louhinta kutsua optic cup. Syvyys ja koko kupin osoittaa quantum vahingot silmään.

Miten glaukooma kentät tarkastetaan?

() Peripheral kentät

Väline kutsutaan kehä. On olemassa kahdenlaisia, vanhempi, kohde liikkuu tyyppi ja uudet projektiotyyppi. Välineen arvioi määrin uloimman rajat kentän. Kun glaukooma kaventuminen kentän tai puuttuvat segmentit ovat nähneet.

Perifeerinen kenttiä käytetään myös arvioitava kaikki verkkokalvon muutoksia, kuten kasvaimia tai verkkokalvon irtauma. On helppo erityisesti kanssa uuden valon projektiotyyppi täsmälleen piirtää laajuus koettu. Se, auttaa myös arvioida onnistumisen hoitoon.

(B) Keski-kentät

Keskeinen 30 astetta näön pääosin kattaa tärkeimmät osa verkkokalvon, optinen levy alueen ja makulan. Optinen levy on, jos hermo kuidut verkkokalvon muodostavat nipun ja siirtää pois silmämunan kuin näköhermon. Seen lopussa, se muistuttaa levy ja tästä nimi. Makula on alue selkein vision verkkokalvon.

Keski kentät arvioivat kahta eri menetelmää: ensimmäinen on tangentti näytön menetelmällä. Harmaa tai musta tuntui näytön astetta pistelty se pysyy metrin päässä istuu potilas. Sauva liikkuu eteen ja kuolleen kulman (vide infra) on piirretty, samoin kuin ei-näkemisen alueilla. Nämä alueet ovat seurausta vaurioita erityisesti hermosolujen kuitukimput korotetun silmän paineen.

Uudempi nopea tekniikka skannausta näiden glaucomatous keskeinen näkökenttäpuutoksia on käyttää elektronisesti ohjattu vaihe täplät valoa. Potilaalla on vain sanoa kuinka paljon pisteitä hän näkee ja koko Keski-alan analyysi voidaan tehdä hetken. Tämä väline, Friedman näkökentän, on erittäin tarkka ja antaa toistettavia lukemia hyvin nopeasti.

Tietoja kirjoittajasta:
Ei tietoa tämän kirjoittaja.

Silmien häiriöt

Edellytykset vammaisten

E-uutiskirje

Tilaa H.H Press

Meidän viikoittainen yleishyödyllisiin sähköinen uutiskirje pitää sinut ajan tasalla siitä monenlaisia ​​terveyteen liittyvistä aiheista.

Tilaa nyt
Etusivu  >  Edellytykset vammaisten  >  Silmien häiriöt  >  Silmät: glaukooma oireet